Home

Wie

Wat

Waar
    Wat

In de complexe en jachtige wereld waarin wij leven komen er steeds meer zaken op je pad die aandacht behoeven. Ondernemers hebben vaak veel verstand van hun vakgebied en kunnen goed verkopen. Daarnaast moeten ze bijna specialist zijn op fiscaal, juridisch, organisatorisch, bedrijfseconomisch en arbeidsrechtelijk gebied.

Het is op die terreinen dat een partner (een maat) ondernemers bij de hand kan nemen en de juiste weg kan wijzen. Het is onze overtuiging dat die maat dan persoonlijke aandacht moet schenken aan de ondernemer en het niet nu eens door de een dan eens door een ander uit moet laten voeren. Een klein bedrijf kan daar zijn meerwaarde boven een grote organisatie bewijzen.

Ondernemers moeten ook de aanwijzingen krijgen die zij, in hun situatie, nodig hebben, geen algemene verhalen die voor hen toevallig net niet van toepassing zijn. Een accountant moet dus maatwerk kunnen leveren.

Wij zouden een lange lijst kunnen maken met allerlei specialiteiten waarin wij fantastisch zijn, maar het lijkt ons beter te melden dat wij iedere klant de persoonlijke aandacht geven die hij of zij nodig heeft.

Maatwerk van Nico Draaisma dus.